其實BLOG同PAGE呢家野, 本身就係發表個人意見既平台, 而且我開BLOG都係講明主要講自己私人野、偶爾上黎發下癲咁。
呢度又一路都係非公開既, 我根本冇做過任何野去呃CLICK、升流量。

純粹係因為日常生活壓抑得太勁, 要個出口之嘛, 係咪咁撚樣都得罪你呀?
不如下次我想自殺, 帶埋你一齊去跳好唔好?
你係咪得閒到連人地屌句老母都要問准你呀?

我冇收你錢架, 啱睇咪睇囉, 你要人寫D滿足你既野就俾錢啦!!!!!!!!!!!!!
知唔知咩叫誠實使用服務?
定係返工俾人屌得多、屌到放工都痴撚埋?

心入面有黑暗面都唔撚得、要滿足你既幻想, 冇撚野下話?
有病就去睇精神科啦, PM我托柒呀?

其實你老母到底點教你, 點解可以教到你己所不慾, MUST施於人呢?
自己係WALL呻就得, 我上黎寫就話我黑暗面多得滯。
究竟係咩人先會有咁自以為是既心態?

講左9萬次呢度唔公開既原因, 你屎忽痕要死上黎睇、睇撚完仲要講三講四諸多意見, 咁撚八婆就去切J啦, 仆街!
咁多人死又唔見你死。

我真係好小氣架, 你今日講錯野得罪我, 我會記足你一萬年, 得閒就拎返出黎同大家一齊鞭屍架喇。

係毒撚就返屋企係自己張床度打飛機啦, 毒係有罪架!
毒撚係唔應該同任何人有交流架!

創作者介紹
創作者 諾維爾 的頭像
諾維爾

Rabbit Ciel

諾維爾 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()