俾大家洗下耳、平衡下~
同樣都係九歲,Angelica Hale真係可愛D喎~起碼佢D舉止似返佢個年紀,而且唱歌真係好聽,我都忍唔住跟佢一齊唱"
This girl is on fire~This girl is on fire~"。
揀歌都同佢自身經歷匹配,《Girl On Fire》本身就係一首勵志歌,Alicia Keys為鼓勵全天下處於困境既女孩子而寫既歌、只要唔好放棄自己就會迎刃而解,"cause ain't nobody checkin' me"亦只有你自己先有資格去評論你既人生。
好熱血好勵志!!
就好似Angelica Hale咁,自細都好鍾意唱歌。點知一次發燒入院就確診左雙側肺炎同腎衰竭,經歷十八個月洗腎,後來屋企人做配對,發現媽媽既腎啱佢。換腎之後就奇蹟似的康復,繼續堅定咁邁向夢想。
就係有呢D咁不平凡既經歷(雖然我日日返工都會遇到好多同佢一樣既人,甚至情況更嚴重既小朋友。但我始終覺得呢D咁特別既經歷唔應該由一個小朋友去承受。),所以佢唱呢首歌個感染力真係爆哂橙!!!
完全係佢真實感受過既野。
希望佢未來都繼續On Fire啦!!
美國地區有得投票既朋友,都請你地投佢一票啦~!
#本post歡迎同樣喜歡AngelicaHale既人轉載拉票
#AGT #AmericasGotTalent #全美一叮 #AngelicaHale #GirlOnFire #AliciaKeys #美國達人 #GoldenBuzzer #amazingvoice #dreamscometrue

文章標籤
創作者介紹
創作者 諾維爾 的頭像
諾維爾

Rabbit Ciel

諾維爾 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()